Ολοκληρώθηκε η 11η κλαδική έκθεση Ελληνικό Αλουμίνιο 2013

ellhniko alouminio 2013_photosmal1  Το πλήθος των επισκεπτών, τόσο των επαγγελματιών όσο και των ιδιωτών (αύξηση ιδιωτών κατά 23% σε σχέση με τη διοργάνωση του 2010), και το έντονο εμπορικό ενδιαφέρον (το 32% των επαγγελματιών επισκεπτών ήταν Αρχιτέκτονες/Μηχανικοί) ξεπέρασαν κατά πολύ τις προσδοκίες όλων, επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά την αρχική επιλογή της ΕΕΑ για πραγματοποίηση της έκθεσης.

Η μεγάλη επιτυχία της 11ης κλαδικής έκθεσης ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2013 και η ικανοποίηση που εξέφρασαν οι περισσότεροι εκθέτες από τη συμμετοχή τους , είναι τα αποτελέσματα της πολύ καλής προετοιμασίας και της άρτιας διοργάνωσης όλων των εμπλεκομένων, της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου, της διοργανώτριας εταιρείας ROTA και φυσικά των εκθετών. Εντονότερο κατά πολύ επίσης ήταν και το ενδιαφέρον από τους επαγγελματίες του χώρου και ειδικότερα από τους Αρχιτέκτονες / Μηχανικούς οι οποίοι αποτέλεσαν το 30% του συνόλου των επαγγελματικών επισκεπτών της έκθεσης. Για την ακρίβεια την φετινή διοργάνωση επισκέφθηκαν οι διπλάσιοι Αρχιτέκτονες / Μηχανικοί σε σχέση με τη διοργάνωση του 2010.

ellhniko alouminio 2013_photosmal3Οι χιλιάδες επισκέπτες, επαγγελματίες του χώρου και ιδιώτες καταναλωτές, επισκέφτηκαν την έκθεση από την Πέμπτη 18 μέχρι και την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, και ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις της ευρύτερης αγοράς του αλουμινίου και ειδικότερα, των εντυπωσιακών εφαρμογών του στην αρχιτεκτονική και τις κατασκευές.

ellhniko alouminio 2013_photosmal3Η εκπροσώπηση του κλάδου σε σύγκριση με την προηγούμενη διοργάνωση ήταν ευρύτερη. Όλοι οι εκθέτες και τα εκθέματα είχαν προσανατολισμό τις καινοτόμες και ολοκληρωμένες οικιστικές λύσεις που σέβονται το περιβάλλον και τον καταναλωτή καθώς όλοι οι καταναλωτές και επαγγελματίες αναζητούν οικονομικές λύσεις για εξοικονόμηση ενέργειας και αποτελεσματική ασφάλεια.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν καινοτόμες εφαρμογές αλουμινίου στη σύγχρονη οικοδομή, λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας με θερμομονωτικά συστήματα, νέες εφαρμογές του αλουμινίου για ανακαίνιση και παραδοσιακά κτήρια, πόρτες εισόδου ασφαλείας συστήματα για ρολλά, σίτες, πατζούρια, κάγκελα, πέργκολες, μηχανήματα, χρώματα, εξαρτήματα, πούδρες, αυτοματισμοί, υαλοπίνακες και λοιπά για την παραγωγή του τελικού κουφώματος αλουμινίου.

πηγή: http://www.e-alouminio.gr